Studenţilor de la Spiru Haret

Domnii mei/doamnele mele, universitatea pe care o frecventaţi dumneavoastră e pentru femei măritate, cu doi copii acasă şi care au nevoie de o diplomă să se angajeze într-un domeniu total diferit de cel pe care l-a studiat în facultate, de exemplu la operare pe calculator.

Eu înţeleg că secretarele de la Poli sunt nişte javre. Am constatat-o pe pielea mea. Înţeleg că la voi secretarele se poartă foooarte frumos cu tine. Probabil că la fel de drăguţ se vor purta şi cei de la târgurile de job-uri. “Unde ai terminat? La Spiru? Ce drăguuuţ. Din păcate nu corespundeţi cerinţelor noastre. Uitaţi, pe-acolo e ieşirea. Sau vreţi să vin cu dumneavoastră să vă arăt?

Pregătirea voastră de două parale se explică prin existenţa unor forumuri de genul ăsta în care nu faceţi altceva decât să schimbaţi grile rezolvate între voi.

***

Articol scris în speranţa că o domnişoară navetistă de pe autobuz ce râdea de studenţii de la Poli că “ce proşti îs ei că merg degeaba la facultăţi grele” va da peste el şi-l va citi.

ps. Se pare că după site-ul oficial al universităţii “Practic, în anul universitar 2008/2009, unul din trei studenţi din România învaţă la Universitatea Spiru Haret.” Să ne mai mirăm că şomajul va fi în creştere în anii următorii?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.