Am revenit

După cum vedeţi am revenit. Pentru cei care nu sunt la curent, fac o recapitulare rapidă: Într-o noapte mi-am şters din greşeală baza de date(adică toate articolele şi comentariile). Dezamăgit de propria-mi prostie am zis că renunţ fără să specific motivul. După câteva ore am observat că-mi pot recupera articolele şi m-am pus din nou pe treabă.

Care sunt pagubele
Comentariile din iulie până în septembrie nu le-am mai putut recupera.

De ce blogger
După cum se vede, m-am mutat de pe wordpress pe blogger. Ştiu că wordpressul e cel mai tare. Am 3 ani de wordpress. Dacă n-aş fi ştiut cât de cât wordpress-ul nu cred că mai eram capabil să-mi recuperez articolele. Însă pentru un blog personal cred că e suficient blogger. În plus, nu mai trebuie să fac back-up, nu trebuie să mă îngrijorez prea mult de bandwidth ş.a.m.d.

Ce voi face în continuare
Voi scrie ca până acum. Însă, articolele din noiembrie 2006-iulie 2009 nu le pot importa pe acest blog decât dacă le public din nou. Există două modalităţi de publicare: cu data iniţială(aşa nu vor apărea pe prima pagină) sau data actuală(aşa le veţi vedea publicate pe prima pagină).
Miki(un prieten) îmi sugera să le public din nou în mod normal. Astfel cititorii mai noi pot şi ei să le citească fără să mai caute prin arhivă. Sună bine ideea, însă s-ar putea să-mi fi schimbat punctul de vedere din unele articole.
Aşadar dacă vreţi să-mi republic unele articole cu dată actuală printre altele vă rog să-mi spuneţi.

Ce mai puteţi face voi

  1. Hai să facem prezenţa. În sidebar există Panoul de Onoare. Acolo vreau să apară cititorii care urmăresc acest blog. Aşa că dacă mă citiţi mai des, mai rar, m-aş bucura dacă a-ţi da click pe Urmăriţi.
  2. Sugestii de îmbunătăţire. Mai am puţin de lucrat, încerc să-mi dau seama cum fac cu blogroll-ul. Dacă mai aveţi sugestii de îmbunătăţire vă rog să-mi spuneţi.

PS. Am revenit mai repede pentru că sunt harnic şi deştept :) Şi mai am nişte treburi de făcut săptămâna viitoare şi nu puteam lucra la el.
PPS. Blogul îl începeam într-o dată de 13. Acum pornesc din nou la drum tot într-o dată de 13. Nice :D


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.