De ce urmăresc Realitatea

Prezentatoare

Jurnalul TV ar trebui să aibă un scop pur informativ. Îl urmăresc ca să ştiu ce se întâmplă în ţară şi să ştiu dacă mâine are rost să mă duc cu cortul; cam asta ar fi ideea.

Însă eu pot afla aceleaşi lucruri de pe mai multe canale. Şi ce fac realizatorii emisiunilor de ştiri ca să mă fidelizeze? Încearcă să fie profesionişti? Îmi servesc ştiri de interes ignorând babele violate din Moldova? Nu. Îmi servesc ţâţe. Ca alea de sus, care poate sunt mai mişto decât ţâţele prezentatoarei de pe alt canal.

Şi uite aşa informaţionalul capătă o nuanţă de entertainment în care lipsa de profesionalism e mascată cu gagici înţolite sumar.

Înţeleg că doamna de mai sus prezintă sportul, un domeniu interesant pentru microbiştii amatori de bere, ţâţe şi seminţe. Dar la meteo de ce-mi daţi o paraşută îmbrăcată de parcă ar fi adusă de la produs?

Nu spun că n-ar fi atrăgătoare, dar sunt în 2009, la un click distanţă de filmele porno. Credeţi că dacă aş vrea să văd ţâţe, aş aştepta jurnalul de 19?

De aceea urmăresc eu Realitatea: pentru că văd prezentatori îmbrăcaţi sobru şi decent care îmi prezintă ştiri. Nimeni nu e perfect, pot fi scăpări în legătură cu materialul prezentat, dar cel puţin Realitatea nu mă jigneşte sugerându-mi că pe lângă ştiri poate aş vrea să văd şi nişte ţâţe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.