Echipa 3 din Internship 2.0


sursa FOTO

Zilele vacanţei de vară treceau lent. Precum în “Moromeţii” am avut parte de un timp răbdător. Îmi creasem şi o rutină plăcută, compusă din treziri matinale, sport pe coclauri şi plimbări cu bicicleta prin locuri liniştitoare.

M-am trezit într-o dimineaţă hotărât să fac aceleaşi lucruri. Puţin sport, cititul poeziei de dimineaţă şi verificatul mail-ului. Printre alte mesaje unul începea aşa: Felicitari! Esti una dintre persoanele selectate pentru a participa la cel de al treilea stagiu al internshipului.. Peste o oră primeam al doilea mail: “Bună dimineaţa, la treabă”.

Şi aşa au început trei săptămâni de muncă alături de nişte oameni faini. Au fost nişte zile în care am greşit. Însă greşeala are un scop pedagogic mai eficient decât orice teorii. Lucram cu gândul la deadline, de multe ori conferinţele erau un haos din cauza părerilor diferite, iar apoi venea şedinţa cu Sorin care în primele zile doar tuna şi fulgera :)

A fost frumos…Mi-ar fi plăcut să fiu din Bucureşti să-mi cunosc şi în realitate colegii. Poate aşa i-aş fi demonstrat şi Ancăi faptul că nu-s un geek. Anca e tipa din stanga mea(cea cu ochelari de geek), un fel de colegă de bancă în internship :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.