La mulţi ani prietene!

Astăzi un fost coleg şi încă bun prieten, Adi Oros(primul din dreapta), împlineşte ciudata vârstă de 20 de ani. Îi dedic câteva rânduri:

Photobucket

Rândul 1: În aceste vremuri tulburi(în care o butelie de vin costă la Apollo 270 de mii!!!), atât eu, cât şi Victor(Oro pentru cunoscătorii de 5 limbi) îţi simţim lipsa din plin. Fiindcă eşti plecat la studii de botanică în străinătate, regretăm că nu mai are cine să dea de băut de ziua lui. Dar avem memorie bună şi aşteptăm să ne vedem în Cluj.

Rândul 2: Eu, personal, îţi mulţumesc pentru că mă hrăneai în Cluj după ce mergeam în Janis şi-mi spărgeam toţi banii ca prostu’ şefii. Oro, la rândul său, îţi mulţumeşte pentru duşul din dotarea camerei din cămin. Pe bune, dacă eu şi Oro eram nişte pui cretini de struţ, te-am fi luat drept mamă. Îţi mulţumim.

Rândul 3: Vreau ca toată lumea să ştie că eşti un om de treabă. Chiar zilele trecute stăteam la o poveste, şi Gopa(un anti-becalian, purtător de tricou cu Che Guevarra doar ca să mă enerveze pe mine) spunea că eşti un om de treabă. Când cineva spune că eşti de treabă şi tu nu eşti de faţă, apăi să ştii că-i mare lucru. Mai mare decât chestia aia pe care ţi-o laudă toţi.

Rândul 4: Mai ştii când ai ajuns acasă cu blugii murdari după ce ai regurgitat? Într-un moment de slăbiciune i-ai spus mamei tale că Oro ţi-a făcut chestia aia de pe pantaloni. Oro îţi spune că nu e supărat şi e mândru că a putut să te ajute.

Photobucket

Rândul 5: Să ştie toată lumea că Adi a furat odată o carte din librărie. Eu port un adânc respect pentru actele astea de haiducie care nu reflectă altceva decât un caracter nobil şi dornic de propăşire.

Rândul 6: Mai ştii când ai venit acasă cu ochii roşii de beat ce erai şi i-ai spus tatălui tău că roşeaţa ochilor se datorează plimbării cu motorul? Află că eşti nostim. Uneori.

Rândul 7: Să ştii că eu cu Oro nu ne-am supărat pentru că în liceu veneai şi ne stricai momentele de adâncă creativitate. Deşi s-au dus pe apa sâmbetei o grămadă de poezii fiindcă tu aveai o problemă cu ritmul şi măsura, să ştii că nu ne-am supărat.

Ne pare rău că nu vii la Vidolm de fapt ne pare bine că o să rămână mai multă băutură şi aşteptăm să te întorci cu bine acasă. Te iubim şi-ţi dedicăm o piesă care ştim că-ţi place rocker nenorocit ce eşti.:D


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.