Prospect

Denumirea produsului: Sirop de amintire, flacon.


Indicaţii:

Singurătate, lipsă de împrejurări interesante.

Compoziţie:

Flaconul conţine 40 de mg stropi de ploaie plăcut de enervanţi aruncaţi în faţă, sunetele cauciucurilor prin Clujul bătut de ploaie, 30 g privelişti din parcul gol şi ceţos, număr necunoscut de sărutări vitale, una bucată film Vanilla Sky văzut pe jumătate, impermeabil şi fum de ţigară.

Acţiune farmacoterapeutică: Siropul are efect anti-iritant, gust amărui-dulceag. Administrat la două luni, îmbunătăţeşte circulaţia arterială în zona inimii prevenind miocardita, pericardita şi insuficienţa de fericire.

Profil de acţiune: După administrarea pe pojghiţa sufletească şi locurile delicate ale memoriei, debut la 3 minute, efect maxim: una, două ore.

Precauţii: Produsul e recomandat doar adulţilor trecuţi de vârsta de 30 de ani. A nu se utiliza mai des de o dată la două luni. Nu trebuie asociat cu tristocilină şi alte medicamente pestilenţiale. Consumul de alcool poate scurta durata şi calitatea efectului. Alcoolul e recomandat doar persoanelor nesincere şi încăpăţânate.

Interacţiuni: Administrat cu zile ploioase poate să aibă efecte melancolice.

Condiţii de păstrare: Bine aşezat pe rafturile memoriei, la o temperatură nici prea prea, nici foarte foarte. A se şterge de praf din când în când.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.