Cum mi-am petrecut noaptea de alegeri

Am mers cu Fafa în Janis Pub. Slabă mişcare, nu cred c-o să mă mai duc cât de curând duminica-n Janis. Oricum, pe la ora 1 ne-am hotărât să mergem spre casă.

În stradă, o gloată de partizani PDL-işti scandau însufleţiţi “Geoană ia bătaie, de moş Nicolae”. Oportunişti din fire, ne-am înfiltrat printre ei. Gloata intră într-un gang. Noi după gloată. Gloata intră în sediul PDL. Noi la fel, încercând să nu dăm semne că n-am fi de-ai casei.

La un moment dat un tip în costum ne invită cald “Haideţi copii să mergem”. Destinaţia: clubul Seven. Şi aşa am intrat eu cu Fafa în Seven fără să mai plătim intrarea. Plus că am băut şi două beri pe gratis.Şi am dansat pe imnul PDL-ului, pe dansul pinguinului, ne-am urcat pe mese şi am bătut palma cu oameni în costum pe care nu-i cunoşteam deloc.

Ieri noapte în Janis, un amic îmi spune că trebuie să mergem să bem de necaz că a pierdut Geoană. “Da mă, i-am replicat, mi s-o rupt inima-n mine când am văzut c-o pierdut Geoană. Păcat” Da, ştiu. Sunt un fel de Păturică. O să ard în iad.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.