Rezumatul unei poveşti adevărate

Vroiam să scriu o poveste. Cum doi bătrânei s-au urcat în 35 şi n-au avut loc să se pună unul lângă altul. Erau doar două locuri libere: unul în faţă, altul pe la mijloc. Lângă doamna bătrânică şedea o altă doamnă bătrânică înaltă şi cu ochelari cu ramele groase şi vişinii.

Despărţit de consoarta sa, bătrânelul se mai uita din când în când în spate către aceasta. De parcă ar fi vrut să-i spună că-i acolo, că n-o scapă din ochi şi că va avea tot timpul grijă de ea.

Doamna bătrânică înaltă se ridică şi înaintează către bătrânel, îl prinde de mână şi-i spune zâmbind: Mergeţi şi staţi cu doamna. Stau eu pe locul ăsta.
Bătrânelul zâmbeşte recunoscător, înaintează stângaci ca un copil spre doamna lui bătrânică, se aşează lângă ea, o prinde de de mână şi o priveşte. Doamna bătrânică zâmbeşte. Bătrâneii se oglindesc unul în altul.

Dar am făcut doar un rezumat. Rezumatul unei poveşti adevărate :)


3 comentarii la “Rezumatul unei poveşti adevărate

  1. […] am venit azi acasă, am văzut doi bătrânei plimbându-se de mână. Bătrâneii ce se ţin de mână sunt întotdeauna simpatici. Însă de data asta alt detaliu mi-a atras atenţia: bătrânul s-a […]

  2. BrokeR says:

    E BUNICEL REZUMATUL:)

  3. BrokeR says:

    nu e bun:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.