Top 3 caractere infecte în blogosferă

  • Hoţii. Tipii ăştia ştiu engleză. Nu la nivel de olimpiadă, însă îndeajuns de mult ca să copieze un articol de dincolo şi să şi-l publice ca fiind al lor. Orgolioşi din fire, nu înţeleg de ce li se şterge articolul de pe ftw. Adică ei fură, publică pe ftw ca să le vină traficul, apoi fac scandal când sunt prinşi. Însă gura li se poate închide uşor cu o lămurire.

  • Agramaţii. Pentru că wordpress şi blogspot n-au un checkbox de genul “Declar că am cunoştinţe minime de gramatică”, asistăm la chestii de genul celei din poza de mai jos:

sursa FOTO: un blog plin de filmuleţe de pe youtube.

  • Cerşetorii. Cerşetorii de linkuri. Ăia care trimit peste tot rugăminţi de link exchange. Ăştia n-au nimic pe conştiinţă. Nu contează că nu ţi-au citit blogul, nu contează că eşti mort, aceştia vor să apară în blogroll-ul tău.Alţii sunt prietenoşi şi-ţi lasă comentarii gen: “Salut, te-am adăugat în blogroll”, în speranţa că îi vei adăuga şi tu. Apoi, după ce adună multe linkuri, se laudă cu poziţia lor în Zelist. Iar când merg la biserică se roagă să apară Zelistul care le va aduce comentarii, faimă şi bani.Cum îi recunoşti: după puzderia de linkuri din blogroll, după nenumărate bannere de directoare pe blogul lor gen “Toate blogurile” şi oferta de link exchange. Comentarii: zero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.