De ce nu cred în relaţiile de lungă durată

Chestiunea e extrem de simplă şi unele persoane o ştiu: Când ai parte de o relaţie de lungă durată se pot întâmpla două chestii:

 1. te însori/măriţi dacă treaba merge bine. Eu sunt de principiul că dacă te însori/măriţi cu un om întâlnit foarte devreme atunci eşti ori urât/prost/norocos.
 2. te desparţi dacă treaba merge prost. Şi e trist să te desparţi. Iar dacă ai investit timp, o bună bucată din acel timp se va dovedi că a fost degeaba.

Atunci, de ce să o iei pe un drum care oricum se termină prost?
Cred într-o persoană specială. Însă acea persoană apare în cele din urmă. Nu trebuie să-i proiectezi ideea pe fiecare tipă/tip întâlnit. Până una alta, rămânem combinatozauri. Că suntem frumoşi şi studenţi :)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=arTO4638ccA&hl=en_US&fs=1&rel=0]


12 comentarii la “De ce nu cred în relaţiile de lungă durată

 1. Luminiţa says:

  pardon, fraierozauri (eu fiind Cristina) :P

 2. Tisha says:

  Oricum, strugurii sunt acri…

 3. ZuZu says:

  @Luminita ce sa-i faci? :)@Tisha Ok, si daca iti demonstrez ca in ultima luna am "combinat" cel putin o tipa pe saptamana, mai sunt acri strugurii? :)

 4. Tisha says:

  Dar cum is… dulci si aromati?Nu cred ca de bine ce era ai dat pagina :Pok.. chiar vrei sa demonstrezi asta?

 5. ZuZu says:

  @Tisha Îs ai dracu' de buni :) şi mereu altfel :PN-am dat nicio pagină. Întotdeauna am fost de părerea asta. Însă observ cum o grămadă de lume are o problemă cu concepţia asta.Nu-mi place să cred că am ceva de demonstrat, dar dacă ţii neapărat oricând :) (in afara de azi, ca acum zbor la o bere, dar de maine iti stau la dispozitie :)) )

 6. Tisha says:

  E vorba de alegeri… sa stii ce optiuni ai. Sa gusti cate-un pic din fiecare.Atata timp cat stii cand sa mergi mai departe si cand sa nu lasi sa treaca pe langa tine ceva dupa care sa regreti, ai ok-ul meu :)) [Have no fear, have no regrets]Acum despre partea cu demonstratul… am zis doar ca strugurii sunt acri; se vor coace in timp si ce deliciu… :DHai, ciocnim un pahar de vin si "La multi ani, sa ne traiesti!"

 7. Ale says:

  mda combinatozauri..dar daca ai o multime de relatii in fiecare dintre ele iti dai cate putin din suflet..si cand ajungi la acea persoana speciala ce mai ai de oferit?o bucatica din intregul pe care l-ai impartit la toate fetele cu care ai fost:P

 8. Luminiţa says:

  da, păi cum altfel decât fraierozauri când noi (adică unii) ne complacem în relaţii second-hand (că nu degeaba sunt atât de efemere)? :)

 9. ciupy says:

  mi se pare ca la punctul 2 pornesti de la o idee gresita. de ce relatie de lunga durata implica neaparat "timp pierdut si irosit?"cred ca o relatie stabila iti poate oferi beneficii pe care nu le ai intr-o relatie scurta. evident, exista si riscul ala in care te dai cu capul de pereti pentru ca "ai pierdut vremea"(sau asa iti vine sa zici). eu te-as intreba: o relatie e importanta pentru tine doar daca are finalitate?

 10. ZuZu says:

  @Tisha Mersi mult :)Ale tu chiar crezi că sufletul e o prăjitură din care dai câte puţin la fiecare, urmând ca în final să nu mai ai nimic? :) Fii serioasă :P@ciupy Am zis că "o bună bucată din acel timp se va dovedi că a fost degeaba". Nu mă înţelege greşit. Dacă am învăţat un lucru bun din relaţii, a fost că poţi învăţa mult de la celălalt. Tocmai de-aia e frumos, să înveţi de la cât mai mulţi/multe :DNu, toate relaţiile pe care le-am avut au fost importante. Şi eu tocmai asta zic acum. N-avem nevoie de finalitate! :)

 11. Anonymous says:

  Chiar nu ai fost indrogostit cu adevarat niciodata?…

 12. ZuZu says:

  @Anonim 1 Să nu mai dai comentarii când bei.@Anonim 2 Am fost şi voi mai fi.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.