Fericit

sursa FOTO

Noaptea trecută a fost memorabilă. Am ieşit cu nişte oameni faini, apoi cu nişte prieteni pe care nu i-am mai văzut de mult timp, iar la urmă am sfârşit singur în faţă la Janis, iar ultimii bani aveam să-i dau pe intrare.

Am fost singur, nu cunoşteam pe nimeni şi nimeni nu mă cunoştea. Am dansat toată noaptea mult de tot, iar mai târziu o unguroaică simpatică s-a apropiat de mine şi mi-a spus că dansez cel mai bine din Janis şi că ar vrea să danseze cu mine. Şi-am dansat mult şi m-a privit cu atâta drag încât m-am întrebat când a fost ultima oară când m-a mai privit cineva aşa. N-am încercat s-o combin; cred că era cea mai mare măgărie ce-o puteam face.

Însă a fost cerul de la 5 dimineaţa ascuns după clădirile Clujului cel care mi-a spus că voi ţine minte acea clipă. Şi-am fost atât de fericit încât în autobuz cântam la propriu fără să-mi mai pese de cei ce mergeau la muncă. 

Cred că de-acum încolo o să fiu tot fericit şi dacă ar fi un lucru pe care aş vrea să-l ştiu, e următorul: cum reuşesc să-i fac pe alţii la fel de fericiţi?

1 comentariu la “Fericit

  1. […] pe care le-ai dorit dintotdeauna pentru că nimănui nu-i pasă ce faci tu. Poţi râde şi cânta în autobuz pentru că nimeni nu se […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.