Consumă ce vrei tu

Îmi povestea anul trecut un prieten cum a dat în Fire de un tip cu care a intrat în vorbă. La un moment dat tipul îl întreabă: Asculţi <o formaţie de colţ pe care o ascultă doar o puţă de oameni ca să se dea tari în basculă la tipe slabe>? Prietenul meu zice că “nu”. La care tipul bagă un “Bleah” după care se îndepărtează.

Şi lucrul acesta îl vezi la o grămadă de anonimi fiecare cu bucata sa de partitură: filme, cărţi, formaţii pe care doar un abuzat de portarul de la grădiniţă le poate înţelege. E felul lor de a ieşi din turmă, a se remarca în proprii ochi şi a impresiona liceene cu skateri în picioare şi eşarfe largi la gât.

Bun, acum poate eu sunt incult sau deloc sensibil, însă nu mă prea impresionezi cu ceea ce consumi. Poţi să asculţi, citeşti ce vrea inima ta. Dacă eşti o putoare ce nu-i în stare să-şi spele hainele şi pierce-ul tău din limbă e făcut pe banii părinţilor la 20 de ani,  nu mă impresionezi. Oricine poate s-o ardă nopţile prin cluburi afumate şi să nu realizeze nimic în viaţă.

Consumă ce vrei tu, arată lumii ce ai făcut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.