Cum am ajuns să lucrez

Pe la sfârşitul verii făceam o pagină de Facebook pt. Janis Pub, clubul meu preferat din Cluj. Vroiam să mai debitez chestii pe vreme de plictiseală şi totodată să creez un loc pentru clienţii Janis-ului. În lipsa unei persoane specializate în online, Janis-ul o ducea destul de rău în acest mediu. Îşi promovau evenimentele prin mass-uri, pe Facebook aveau un profil de persoană fizică, ş.a.m.d.

Când pagina mea de “client fidel” a crescut în număr de fani, a aflat unul dintre patroni care m-a somat să renunţ la siglă şi la numele paginii. Câteva ore mai târziu primeam un nr. de telefon şi o invitaţie la o întâlnire.

În urma discuţiilor m-am hotărât să mă ocup de prezenţa online a Janis Club şi My Way Club. Ce să spun, Janis+online sună perfect pentru mine. În continuare o să mă concentrez pe crearea unei prezenţe în social media a celor două cluburi şi modificarea site-ului astfel încât să fie mai eficient.

Sunt două din cele mai cunoscute cluburi din Cluj. Nu cred că o să am o problemă cu promovarea. Atenţia mea se îndreaptă mai degrabă spre  întreţinerea comunităţii online a Janis-ului şi clubului My Way. Sper să fac o treabă bună :)


4 comentarii la “Cum am ajuns să lucrez

  1. Adrian says:

    cool. felicitari!

  2. Andrei Boar says:

    Mersi fain, Adrian :)

  3. Andrei Boar says:

    Mulţumesc mult Psaico :) Sper să ne întâlnim cândva, cred că am multe de învăţat de la tine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.