Înapoi

Revin după ceva vreme de absenţă, absenţă pentru care îmi cer scuze.

Despre fostul job

Aşa cum spuneam, m-am angajat la Janis Club. Din păcate n-am avut ocazia să fac ce aş fi vrut pe parte de online. Credeam că dacă plăteşti pe cineva să-ţi facă treaba pe un domeniu la care nu te pricepi suficient, îl laşi să-şi facă treaba. Pe paginile de FB nu există în acest moment niciun dram de interactivitate. Nu i s-a părut nimănui ciudat cu pagina ce am făcut-o eu la început avea comentarii şi like-uri cu 300 de fani, iar paginile de acum ce au peste 2000 de fani nu au mai nimic.

După 2 săptămâni de FB am început să lucrez pe partea grafică la Janis, My Way, Casa Tauffer ş.a.m.d. Începând de atunci n-am mai avut niciun timp liber decât şcoală şi lucru.

De ce am renunţat

Într-o bună zi stăteam în pat şi nu mai aveam nicio dorinţă să mă ridic din pat pentru că ştiam ce mă aşteaptă. Nu mă mai motiva nimic, nici salariul, nici brand-ul, nici intrări gratis la concerte, nici nimic.

Nici măcar chef să mă duc să mă uit în oglindă şi să mă întreb ca Steve Jobs dacă ceea ce voi face în acea zi îmi va face plăcere nu mai aveam :)

În plus, am observat că proiectele de care le-am pornit, TopHabits şi motivant.ro au început să scârţâie doar din cauza mea. Şi membrii echipei nu merită acest lucru.

A fost o perioadă plină, cu lucruri pe care le-am făcut şi de care nu sunt mândru. Şi când faci lucruri care nu seamănă deloc cu ceea ce crezi şi vrei, trebuie să te opreşti.

Aşa că am renunţat. Şi mi s-a confirmat încă o dată că dacă ceea ce faci nu te împlineşte trebuie să renunţi cât mai repede, pentru că nu merită.

Am cărţi de citit, filme de văzut, gagici de sărutat, prieteni de îmbrăţişat. Pentru cei care cred că ar trebui să fac altceva cu viaţa mea, n-au decât s-o facă ei cu a lor. E timpul meu, nu vreau să-l irosesc.


3 comentarii la “Înapoi

  1. raluca says:

    felicitari ! E bine ca ti-ai dat seama si ai si schimbat ceva. De obicei oamenii raman inchisi in frustare, dar nici nu schimba nimic.
    felicitari! o seara faina

  2. Simone says:

    Doamne, ce frumos e ultimul paragraf! Si ce fain e sentimentul acela de libertate… Felicitari, e mare lucru sa faci ce iti place… Sa ai sarbatori linistite, Andrei. Ne “vedem” pe motivant.ro dupa Craciun :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.