Gânduri

Citind gânduri din ani trecuţi realizez că eram mult mai dezvoltat pe atunci. Pe vremea aceea făceam febră musculară la suflet încercând să trăiesc tot ce se putea trăi, să sărut tot ce se putea săruta, să observ tot ce se putea observa. Lumea din jur îmi oferea un spectacol prea bun ca să-l evit încercând să trăiesc ca ceilalţi.

Adesea mi se întâmplă să citesc pagini întregi dintr-o carte gândindu-mă la altceva. Apoi, când aflu că am citit atât de mult fără să-mi dau seama, caut pagina de unde am început să rătăcesc gândind.

Mi-e dor să plâng. O. mă amuza odată spunând cum se gândeşte la lucruri triste în timpul sexului pentru a întârzia extazul. De luni întregi, încerc şi eu să profit de gânduri triste ca să plâng. N-am reuşit.

Se apropie ziua mea. Niciodată nu mi-a plăcut cifra 22. Un număr mai plat ca ăsta nu cred că mai există.

Săptămâna trecută am fost la biserică. Mi-am luat obiceiul de a frecventa un astfel loc ca să respir cu sufletul. Trec zile întregi şi de fiecare dată am impresia că-mi ţin respiraţia. Şi uneori se întâmplă să stau în biserică, în patul meu de acasă, în patul de cămin sărutând o fată până la 3 dimineaţa pe Vama Veche. Şi-n astfel de momente încep să respir.

Dar nu la asta vroiam să ajung. Imaginea unui tată cu doi gemeni, fată şi băiat, ce-i ridica încet ca să sărute icoana mi-a dat sentimentul unei realităţi frumoase. Când am ieşit din biserică, fetiţa, îmbrăcată cochet, hrănea porumbeii, iar fratele ei tocmai se împrietenise cu un alt băieţel mai mic.

Vama Veche – dragostea

Asculta mai multe audio diverse


2 comentarii la “Gânduri

  1. Ilinca says:

    “De luni întregi, încerc şi eu să profit de gânduri triste ca să plâng.” Foarte frumos. Cred că bărbaţii ar trebui să ştie că majoritatea femeilor apreciază şi sunt înduioşate de un reprezentant al sexului opus care plânge -în mod sincer, preferabil.

    Apropo, ştiai că dacă scrii pe google “Andrei B” apare Andrei Boar primul? Tare, asta e chiar ceva!

  2. Andrei Boar says:

    Hehe, as putea sa folosesc chestia cu “Andrei B” la agatat :)) Nu stiam de ea :)

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.