Încă o despărţire

“Tu eşti un băiat frumos, inteligent şi sensibil. Crede-mă, toate astea te vor transforma într-un bărbat minunat peste câţiva ani. Iar femeile vor vedea asta. Numai ai grijă şi scoate din tine ura de după înfrângeri. Experienţele trebuie să te înnobileze, nu să-ţi schilodeasc sufletul! Primeşte cu bucurie tot ce ţi se întâmplă şi caută înţelesurile adânci ale tuturor acestor întâmplări. Nu te opri la coaja lor…”

Prin liceu, o tipă din clasa mai de sus a societăţii mi s-a părut simpatică. Povesteam ore întregi. Din păcate, la un moment dat mi-a spus că ar fi bine să nu ne mai vedem pentru că nu facem parte din aceleaşi clase sociale, lucru care m-a deranjat, deranj pe care am avut grijă să-l înşir pe vremea aceea pe blog.

Innuenda, o femeie genială mi-a răspuns cu rândurile de mai sus. Nu i-am spus niciodată, însă de-a lungul anilor am trăit cu vorbele ei adânc înrădăcinate în sufletul meu, mereu cu gândul la bărbatul minunat care aveam să devin.

Am avut şi pauze, e drept, însă n-am uitat niciodată direcţia pe care trebuie s-o urmez. Mulţumesc, Innuenda :)
Frank Sinatra – My way

Asculta mai multe audio diverse


2 comentarii la “Încă o despărţire

  1. Costi says:

    “A man has only one escape from his old self: to see a different self in the mirror of some woman’s eyes.” Clare Booth Luce

  2. innuenda says:

    Și uite-așa, află și ea! ;)

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.