Nesimţire în Plus

Prin generală descoperisem şi eu utilitatea unui permis de bibliotecă municipală. Dar uneori, biblioteca nu mă sătura şi după ce luam o carte de la bibliotecă treceam şi pe la librăria din centru.

Pentru că obişnuiam să stau destul de mult în librărie devenisem suspect vânzătoarelor. Şi ţin minte un lucru care m-a deranjat: faptul că am fost controlat în rucsac când ieşeam. A doua oară când s-a întâmplat asta am decis că n-o să mai calc în veci pe acolo. Şi aşa a şi fost.

Am observat un lucru asemănător în Plus. Un tip slăbănog, cu faţă de piranha controla unii clienţi ce purtau rucsacuri. Lucru inacceptabil.

Dacă ţi se fură din marfă, atunci eşti incapabil să ai grijă de ea. Şi în niciun caz nu încerci să-ţi rezolvi această problemă jignind clientul.


3 comentarii la “Nesimţire în Plus

 1. radhoo says:

  Am scris si eu despre asta… exact aceasi problema am avut-o. Eram controlat mereu, pana cand intr-o zi am avut ocazia sa fac o plangere la politie; intre timp si s-a lasat cu o amenda pentru ei + concedierea paznicului.

  http://blog.radupopescu.ro/2010/07/27/nesimtire-la-plus-patrasescu-marinica-a-raspuns/

 2. Beto says:

  Stai linistit nu esti singurul. Au obiceiul de a cauta in genti si rucsacuri daca pari “mai suspect” pentru a nu parea ei “suspecti” ca stau toata ziua sa se plimbe prin Plus fara sa faca prea multe din sarcinile primite. Eu am patit asa in Turda nestiind unde sa imi las in kaufland ghiozdanul si ceea ce am cumparat am bagat in el, dar nu am luat bonul! Si au crezut ca vreau sa le fur pentru ca nu puteam demonstra ca le-am cumparat. M-au bagat intr-o camera cu bastoane si spray paralizant sa ma perchezitioneze, pana i-am tras de urechi la caserita unde am platit cu speranta ca ma va recunoaste si isi va aduce aminte de mine.

 3. adina says:

  Am patit si eu asta tot intr-o librarie.
  Era iarna, si impreuna cu un coleg am intrat intr-o librarie sa ne uitam dupa o carte pentru scoala, si la iesire una dintre supraveghetoare ne-a controlat pentru simplul fapt ca aveam gecile putin mai <>, ca sa zic asa, si credea ea ca noi am furat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.