How to Web – Cum a fost

Ieri am avut plăcerea să particip la How To Web Cluj un eveniment care mi-a întrecut aşteptările, deşi s-a aflat la prima ediţie.

Câteva concluzii:

– chiar dacă o mare parte din ideile sale le-am citit deja în cartea sa, mi-a plăcut să-l ascult pe Marius Ghenea. I’m a big fan.

– cei de la TVdece ne-au arătat de ce încrederea e moneda cu care se cumpără influenţa în online. Mă bucur că mi-au reamintit încă o dată de importanţa relevanţei pe Twitter. Cum am renunţat la profilul personal pentru @tophabits uneori s-ar putea să mai scap lucruri care nu interesează pe nimeni :)

– Victor Miron e un tip mişto care a fost amabil să-mi facă cunoştinţă cu alţi oameni mişto. Şi dacă vă interesează un service auto din Cluj puteţi să-i faceţi o vizită. Au nişte clienţi fericiţi.

– am rămas impresionat de Cosmin Andreescu. O să vedeţi în viitorul apropiat pe TopHabits de ce.

– foarte fain la after-party.

– îmi imaginez cât de greu a fost să organizezi un astfel de eveniment. Felicitări Cristian Dacălu,  Oana Călugăr şi Gabi Aldea.

Ceea ce mi-a plăcut a fost că pe parcursul zilei în anumite momente am simţit că mă aflu la locul potrivit cu oamenii potriviţi. Big feeling :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.