Ce îmi doresc de la viaţă

Zilele trecute în timp ce-mi vopseam gardul din faţa casei sub un soare de ora 19 şi un feeling de mafiot retras la pensie, am realizat că dacă e un lucru necesar pe care să-l fac în viaţă, acela e să mă simt bine.

 

Seara perfectă

Ieri, la ieşirea în oraş cu o parte din prietenii mei am realizat că de bogat mă simt alături de ei.

Şi toţi avem ceva de făcut. Nu pierdem vremea precum obişnuiţii teraselor, însă ne găsim timp să ne întâlnim şi să vedem care zâmbeşte mai mult.

Cam asta îmi doresc şi peste 20 de ani.

Gagica perfectă

Aseară am fost întrebat câte tipe am mai combinat anul ăsta. E cumva absurd să fii înconjurat de oameni cu relaţii care să te întrebe câte cuceriri ai mai avut, iar tu să fii tot singur la masă.

Gândindu-mă la fostele prietene cred că nu le-am dat nicio şansă. Iar celor cărora le-am dat o şansă, nu le-am dăruit nimic. M-am complăcut într-o situaţie de confort care nu m-a ajutat deloc să arăt cine sunt.

Poate că nu-i chiar aşa de rea precum credeam o relaţie mai serioasă, în care să depun minimul efort de a fi eu însumi.

Jobul perfect

Ştiu exact ce vreau să fiu. Nu vorbesc despre asta, însă motivul pentru care nu prea am acum vacanţă e că încerc să învăţ tot mai mult despre domeniul în care vreau lucrez. Şi nu, nu-i inginerie electrică.

E un vis de-al meu din liceu să lucrez ca programator PHP. Mai am multe din învăţat. Îmi cunosc nivelul. Dar sunt foarte sigur că cel târziu la anul pe vremea asta voi avea jobul visat.

 

Punând toate lucrurile de mai sus lângă sănătate cam asta e în mare ce îmi doresc de la viaţă. Un trai frumos, cu oameni frumoşi în jur, iar la sfârşit să pot spune că m-am simţit bine.

M-am tot întrebat dacă aceste alegeri nu sunt cumva rezultatul unui eşec de a face mai mult. Însă am aruncat la gunoi întrebarea “Doar atât poţi?”. 

Nu ştiu cât timp am la dispoziţie. Am trăit eu o viaţă de om să pot vedea ce înseamnă câţiva zeci de ani? Şi atunci, de ce să fug după chestiile opţionale, iar la sfârşit să realizez că n-am apucat să fac ce mi-am dorit cu adevărat? Cele 3 secunde în care mi-aş regreta zecile de ani sunt mai înspăimântătoare decât moartea însăşi.

sursa FOTO


3 comentarii la “Ce îmi doresc de la viaţă

  1. […] Andrei Boar blog personal « Ce îmi doresc de la viaţă […]

  2. […] scriam ce-mi doresc de la viaţă ziceam că pentru mine jobul perfect ar fi cel de programator PHP, job la care visam în liceu, […]

  3. […] simt altceva, şi o să fac tot posibilul să-mi trăiesc viaţa aşa cum simt, de fiecare […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.