Încă un capitol încheiat

Azi am decis să nu mai fac parte din proiectul TopHabits. A fost o decizie grea, dar mă bucur că am avut curajul s-o iau.

De ce această decizie neaşteptată?

1. TopHabits a ajuns într-un punct bun. Peste 300 de abonaţi, aproape 300 de unici pe zi şi o comunitate care creşte frumos pe lângă blog. Ca să continue să se dezvolte pe viitor trebuie cel puţin la fel de multă muncă depusă. Iar eu nu mai am acel timp care să-mi permită să fac asta. Probabil exagerez cu perfecţionismul, dar cu munca făcută pe jumătate nu mă mai mulţumesc.

2. Vreau să fac şi altceva. Să mă gândesc la viitor şi să mă pregătesc pentru un anume job pe care să-l fac al naibii de bine. Sau să citesc şi-o carte de beletristică, în locul uneia de dezvoltare personală, să ies mai des cu prietenii şi alte lucruri omeneşti.

3. Faptul că echipa mea nu a văzut asta venind, mă face să cred că am luat decizia corectă.

În altă ordine de idei, azi am stat sub soare, seara m-am desfătat cu mirosul de fân şi-o îngheţată. A fost o zi bună :)


9 comentarii la “Încă un capitol încheiat

 1. Raluca Moisi says:

  Iti respect decizia si incerc sa o inteleg. Dar pana atunci tot socata voi fi :(

 2. Anonim says:

  Stiam sau speram ca ai s-o faci in cele din urma. Si nu din cauza vreunei slabiciuni. Ci pur si simplu vedeam ca in ultimul timp iti lipseste ceva sau ca vroiai sa faci altceva. Se citea in ochii tau asa din cand in cand :)
  Si tu esti un om deosebit, sunt convinsa ca o sa ai parte de niste capitole frumoase in cele ce urmeaza. Si ar fi cazul ca vechiul zuzu sa scrie cum scria odinioara. Mi-e dor sa ma regasesc in el :P

 3. Mihai says:

  Schimbarea produce dezvoltare. Baftă mai departe.

 4. Denisa says:

  Melodia este perfecta si sper sa te citesc si in alte parti, pe internet.
  Succes Andrei!

 5. Ioana says:

  Iti respect decizia, oricat de surpinzatoare e, dar te rog sa incerci sa nu lasi sa moara lent acest proiect…..De accea poate ar fi cazul sa propuni o persoana/scoti la concurs pozitia pe care ai detinut-o cu mandrie pana in acest moment. Pentru tine, pentru echipa, dar mai ales pentru cititori.

  Mult succes in proiectele viitoare!
  Cu drag, te imbratisez :*

 6. Ada@AgentMiau says:

  O usa inchisa deschide o alta. Mi-a placut tare mult fraza de incheiere, spor la trait!

 7. […] cum spuneam eu m-am decis să renunţ la proiectul TopHabits. Însă proiectul merge bine şi nu mi-ar plăcea […]

 8. Mult succes Andrei. Oricand ai nevoie de o mana de ajutor, nu ezita sa ma cauti.

 9. Júlia says:

  Ești un tip extraordinar și sunt sigură că tot ceea ce vei face în viitor se va armoniza frumos, indiferent de „locul” unde alegi să faci acest lucru. Baftă, Andrei! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.