Când totul e exact cum ţi-ai dorit

‎”Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în postura de a le face.”  Brâncuşi

Uneori viaţa, sătulă să-i tot cerem chestii, te surprinde într-o după-amiază de joi că s-a făcut a naibii de frumoasă fix pentru tine. Şi tu stai căscat şi stânjenit şi nu ştii ce să faci.

Într-adevăr arată bine, poate mai bine decât vroiai tu, dar nu te aşteptai la asta. Ziua era soare, la meteo se anunţau ploi şi găseai lucru ăsta foarte explicabil după toată canicula asta.

Dar azi, oamenii din jurul tău şi împrejurările sunt fix cum ţi-ai dorit, iar asta, asta nu-i deloc explicabil. Şi ţi-e teamă. S-a mai întâmplat ca viaţa să fie pregătită pentru tine, dar tu să nu fii pregătit pentru ea.

epilog: Acum multă vreme, un băieţel a fost invitat la dans de fata ce-o iubea în secret. Ştia băiatul să danseze? Nu. Dar zece ani mai târziu când a trebuit să-şi invite viitoarea soţie la dans, era al naibii de bun.

Frustrarea viselor din care ne trezim brusc ne poate ajuta să fim pregătiţi pentru cele din viitor. Dar nu-ţi garantează nimeni că vei avea încă o dată acel vis.


1 comentariu la “Când totul e exact cum ţi-ai dorit

  1. […] să povestim și… poate vii la noi. Interested?” Clar c-am acceptat Şi totul a fost exact cum mi-am dorit după aceea. La următorul interviu mi s-a spus exact ce vroiam: “Poţi să începi de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.