De ce n-o să mai folosesc Twitter şi Facebook

Cât timp am fost Project Manager la TopHabits Twitter şi Facebook mi-au fost utile: mă ajutau niţel la personal branding, ţinut legătura cu pasionaţii de dezvoltare personală sau să fiu la curent cu ceea ce se întâmplă.

Însă de când i-am predat ştafeta lui Cristi nu mai prea văd rostul de a fi prezent şi la curent cu ce se mai întâmplă prin online. M-am abonat la blogurile care chiar mă interesează şi cam atât.

În plus,  nu-mi place că pe Facebook şi Twitter se pierde informaţia ca-n butoiul danaidelor. Căutarea unui lucru ce l-am dat pe Twitter acum ceva săptămâni devine grea atât pentru mine cât şi pentru puţinii interesaţi de ceea ce zic.

Apoi reţele sociale mă fac să devin superficial. Nu-mi place să scriu mult. Înainte să public vreun articol chiar şterg orice cuvânt inutil, însă reţelele sociale prea m-au obişnuit să dau o idee în 140 de caractere.

Aşa că de acum încolo, o să mă găsiţi pe blogul personal. Ca-n vremurile bune :)

ps. articolele publicate aici vor fi publicate automat şi pe Twitter/Facebook.  

[update] Am revenit pe Facebook.

 


1 comentariu la “De ce n-o să mai folosesc Twitter şi Facebook

  1. […] și cu lăsatul de fumat. Îi înțeleg. Am mai avut două tentative de a mă lăsa de Facebook în 2011 și 2013. Câteva motive le-am enunțat acolo, însă în cele din urmă totul se rezumă la aceste […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.