Protestatarii de serviciu

protesta

Niște oameni cu prea mult timp liber s-au hotărât să ia niște foi A4 și să le mâzgălească pentru a protesta față de ceva ce a zis Băsescu. Pe bune? Adică Crin fute constituția, iar ei sunt scandalizați că Băsescu a spus că femeia româncă trebuie să facă mai mulți copii?

E la modă azi să protestezi pentru orice, nu contează subiectul atâta timp cât îți decupezi o mască cu Anonymous și-o porți culeanu în stradă.

Salvați Roșia Montană, că e așa frumos acolo. Păi oamenii ăia n-au de lucru, îi spuneam unei prietene. La care ea, cu logica ei de găină crescută la bloc, îmi spune că sunt alternative: agricultură, turism… Serios? Oamenii ăia n-au bani să mănânce, cu ce căcat să-și cumpere scule pentru agricultură? Turism? Da, toți locuitorii de acolo s-au născut antreprenori mânce-i tata.

Hai să ocupăm clădirea aia! Ne punem în fund, cântăm la chitară și când or veni jandarmii să ne ridice o să zbierăm la cameră că ne molestează.

Facebook-ul e esențial. Ai fost la ultimul protest? Bagă pe Facebook, dă-ți tag să vadă lumea ce Gavroche sculă-n basculă ești tu. Ăia din Turcia și-o iau pe coajă? Share pe Facebook, fii solidar, sau mai rău: arată că ești tâmpit.

Problema cu protestele astea hipsterești e că nu se rezolvă nimic. Chestiilea astea rezolvă, însă astea sunt grele și trebuie coaie nu foi A4 și-un marker.

În altă ordine de idei, pe a doua tipă din dreapta am combinat-o în anul I. Era așa drăguță. Ultima oară când am vorbit mi-a spus că ea schimbă ceva, nu ca mine care prefer să-mi storc viața într-o corporație producând bani pentru pensionari.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.