Aproape 6 ani

Cam atât a durat totul. De-a lungul anilor am scris cam tot ce am vrut să scriu. Uneori prea mult, alteori prea puțin. Poate că am fost prea sincer uneori, alteori am refuzat să public ca să nu expun prea mult. Și nu, scrisul la persoana a III-a nu mai păcălește lumea :)

Le mulțumesc tuturor care au trecut pe aici. Care s-au obișnuit cu căldura, sau au ieșit repede de frig. E timpul să mă întorc la citit. L-am cam lăsat să se învechească săracul. Sper să mă primească înapoi bosumflatu’ :)

Gata, e ultimul articol. Tragem cortina :)


5 comentarii la “Aproape 6 ani

 1. anadana says:

  Nuuu…:(

 2. Mara says:

  Al câtelea “ultim articol” e? :D
  Sa nu mai scrii pentru ca te apuci de citit suna ca si cum ai renunta la sport pentru ca incepi o dieta…sau alta comparatie mult mai potrivita la care o sa ma gandesc dupa ce o sa adaug comentariul.

  Era placut sa mai trec pe aici din cand in cand.

 3. ZuZu says:

  @anadana Imi pare rau :)

  @Mara Ma bucur ca n-o sa mai treci pe-aici. Papa

 4. Mara says:

  Ăă…bine. Nu asta vroiam sa transmit prin comentariu. Chiar asa rau l-ai perceput? Adica…ce anume face ca diferenta dintre ce vroiam sa transmit si ce s-a transmis de fapt sa fie atat de mare?

 5. F. says:

  Mult succes pe viitor in ceea ce faci, desi imi pare rau ca renunti la acest hobby. Ti-am citit cred, toate articolele. Probabil ai scris doar pentru tine, dar ma gandesc ca a avut efect si pentru restu’ care te-au citit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.