Retrospectivă personală

Pentru că e toamnă și am fost câteva zile în concediu, o retrospectivă a lucrurilor bune care le-am făcut anul acesta:

napoleon

1. M-am mutat în chirie. Aș fi putut să mă mut mult mai devreme de unul singur. N-am făcut-o pentru că am vrut să mai stau un an în cămin, așa, ca de adio. Când am hotărât să mă mut, toată lumea mi-a spus că o să regret, că o să mă plictisesc ș.a.m.d. După vreo 6 luni de locuit de unul singur încă nu m-am plictisit. Da, am realizat că în cele din urmă voi vedea unele persoane mai rar, însă asta e realitatea. Eu aș fi preferat să am vizavi gașca de prieteni și să trăim ca-n Friends. Dar viața bate filmul. Că e urâtă și mare.

2. Mi-am rezolvat problemele cu dinții. Am băgat niște bani, dar am reușit să-mi rezolv ce probleme mai aveam pe la măsele. Cea mai bună investiție pe anul ăsta. Mă simt norocos că am avut posibilitățile să-mi rezolv odată problemele. Luca Visage e cabinetul. Mi l-au recomandat 2 prieteni, vi-l recomand și eu.

3. Team-lead pe un proiect la muncă. Am avut ocazia să fiu lead pe un proiect la servici. Fiind primul proiect mi-a fost puțin teamă, dar am acceptat de cum mi s-a propus.

N-a fost totul roz, proiectele au întotdeauna impefecțiunile lor, dar mi-am notat lucrurile pe care am simțit că trebuie să le îmbunătățesc.

4. Mi-am rezolvat problemele financiare. Nu știu cum s-a făcut(de fapt știu, hai să nu fiu ipocrit) că era să rămân fără bani. Mă bucur acum să știu că am un cont de economii și niște bani puși deoparte astfel încât lucrul acela să nu se mai întâmple. Probabil am să scriu odată despre felul în care îmi manage-uiesc finanțele personale. Poate ajută pe cineva.

5. Am alergat toată vara. Prin iarnă m-am trezit cu o pereche de țâțe și o gușă.  Și cum stăteam în cabina de probă privindu-le în oglindă, am zis că trebuie să fac ceva. Așa că în iarnă mi-am luat un echipament de sport și m-am pus pe alergat. Am fost norocos și locul unde locuiesc e aproape de Parcul Babeș și toată vara am mers de 3 ori pe săptămână pe terenul de atletism. Uitându-mă acum în oglindă văd că a meritat efortul.

6. Mi-am făcut abonament la înot. Pentru că au venit ploile(alergătorii fanatici o să mă judece) am renunțat la alergat și mi-am făcut abonament la înot după câteva luni de amânări. Am și un coleg cu care merg, deci iarna asta cam știu ce fac.

7. Plus încă 2 chestii personale și importante pentru mine. Dar care nu se zic, oricât ar fi blogul ăsta de personal.

Mă simt mulțumit de cum au decurs lucrurile anul acesta. Sunt recunoscător pentru oamenii care îmi sunt alături, lucrurile pe care le fac în timpul liber și modul în care decurge acum viața mea. Nu mai privesc înapoi, nici măcar înainte. Privesc doar unde sunt acum și încerc să fac totul cât mai bine sau cum îmi place.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.