Când ai control

index

În viață e vorba despre a avea control. Și a avea control, adevăratul control, înseamnă să nu ai nimic de pierdut. Concentrează-te pe asta. Ca să n-ai nimic de pierdut 3 lucruri sunt de urmat:

  1. nu te atașa.
  2. când vrei ceva asigură-te că o să-l iei.
  3. când pierzi ceva, realizează că nu l-ai avut niciodată.

1. Nu te atașa de nimic. Toate lucrurile de pe lumea asta sunt lipsite de sens. Când te atașezi de ceva lipsit de sens devii slab și sclav al unei irealități. Nu vei fi niciodată în stare să privești adevărul în față. Vei suferi pentru nimic.

2. Când vrei ceva, asigură-te că o să-l iei. În primul rând, a vrea ceva nu înseamnă a te atașa de el. A vrea ceva înseamnă să fii dispus să experimentezi ceva.

Și nu mă interesează ce vrei să experimentezi, dar dacă vrei, atunci asigură-te naibii că o să-l ai. Fă tot ce-ți stă în putință, să nu fie niciun lucru pe care l-ai mai fi putut face ca să ai acel lucru.

3. Când pierzi ceva realizează că nu l-ai avut niciodată. Nimic n-a fost al tău de la bun început. Doar pentru că ai experimentat ceva, nu înseamnă că ai avea un drept asupra acelui lucru. N-ai avut niciodată nimic, nu te întrista când ajungi din nou la zero.

În viață, e vorba despre a avea control. Și a avea control înseamnă să nu ai nimic de pierdut.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.