Ce muzică asculți la muncă?

soma-fm

Când am început să lucrez la birou, m-am confruntat cu faptul că nu aveam o sursă non-stop de muzică care să mă țină concentrat.

Youtube nu era o variantă bună pentru că aș fi fost nevoit să tot schimb tab-uri când piesa se termina și timp de un playlist nu aveam. Și chiar dacă mi-aș fi făcut timp, ce mă făceam când aș fi început să mă plictisesc de el? Să fac altul?

O vreme m-am plimbat pe jukesy care îmi făcea playlist-uri automate, însă playlist-ul de pe prima pagină nu s-a mai actualizat de vreun an.

Mai târziu am dat de radio republika verde, un site cu piese chill de fumat iarbă. Nu sunt mare fan al ierbii, dar piesele erau bune și potrivite pentru programare. Însă streaming-ul era varză și mi se tot bloca. Acum văd că le-a expirat hostul și nu știu când mai revin.

De ceva vreme Tomi, un coleg de la muncă, mi-a spus de soma.fm și e exact radio-ul de care aveam nevoie: să meargă bine, fără reclame și cu muzică bună. La muncă ascult Groove Salad și acasă Indie Pop Rocks! însă sunt convins că și restul canalelor sunt la fel de bune.

Îl recomand tuturor celor care n-au ce asculta la birou.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.