Învață HTML și CSS

Așa cum unii dintre voi știu mi-am dat demisia zilele trecute. Voi trece de la o firmă mare unde aveam echipă de IT, de testeri și oameni pe frontend la una în care va trebui să fiu un fel de Jack of all trades și va trebui să fac și alte lucruri în afară de programare. Avantajul unei firme mari a fost că puteam să fac doar programare lăsând alte detalii pe seama altor oameni. Deși era un avantaj, pe de o parte mă și limita. Fiindcă în web development nu e suficient să știi doar un limbaj de programare, ci și să ai un overview din restul ariilor din domeniu.

De aceea l-am rugat pe colegul meu Előd Lukács pe care vreau să-l recomand pe această cale ca fiind unul dintre cei mai profesioniști oameni cu care am lucrat până acum, să-mi facă o listă de resurse pentru a-mi reîmprospăta memoria privind lucrul cu HTML și CSS.

Deși n-am apucat s-o aprofundez, lista de mai jos, vă va ajuta să învățați HTML și CSS in no time. Sunt convins că dacă o veți parcurge nu veți avea nicio problemă la un interviu de frontend developer.

Lucrul pe frontend  e destul de interesant și ăsta e modul în care am ajuns și eu să lucrez în cele din urmă în acest domeniu care e întotdeauna incitant. Pentru cei care vor să învețe HTML și CSS fiind începători sau chiar să aprofundeze, lista de mai jos cu resurse e un excelent punct de plecare. Bineînțeles, pe lângă cunoștințe mai sunt și alte lucruri care îți aduc o carieră în acest domeniu, însă despre ele voi vorbi cu altă ocazie. Până una alta, puteți vedea lista:

Arată-mi lista

Dacă ați găsit această listă utilă puteți s-o dați mai departe celor interesați sau să-i dați un endorse lui Előd pe Linkedin. Eu cred că merită din plin :)

2 comentarii la “Învață HTML și CSS

  1. Gabi says:

    Multumesc.
    E perfecta pentru mine. Fix lucru de care aveam nevoie pentru urmatoarele luni.

  2. ZuZu says:

    @Gabi Mă bucur că te-am putut ajuta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.