Mi-am dat demisia

road

N-a fost o decizie ușoară. A trebuit să renunț la o companie mare, cu niște colegi extraordinari, cu un șef mișto, cu un program lejer și niște vineri cu bere și pizza. Oamenii faini cu care am lucrat au fost cel mai greu lucru la care a trebuit să renunț.

După aproape 2 ani de Evozon, a trebuit să părăsesc barca. Am avut de ales între toate lucrurile de mai sus și o oportunitate să învăț lucruri noi. Am lăsat o poziție pe care mulți foști colegi de facultate ar invidia-o pentru ceva nesigur: o firmuliță mică de 8 oameni pasionați.

Poate unii ar spune că am făcut o prostie. Who the fuck cares? :)

Eu vreau să învăț. Ideea e să știi ce vrei de la tine și să mergi să cauți lucrul acela. Chiar dacă asta înseamnă să lași în spate lucruri care chiar îți plăceau. Un compromis și-o alegere tot trebuie să faci până la urmă.

Multă vreme am crezut că lucrul cu adevărat greu e să știi ce vrei. Întotdeauna am suferit de faptul că nu știam ce vroiam. Eram nesigur pe mine, credeam că dacă aș ști ce vreau, atunci n-ar fi nicio problemă să mă duc să-l iau. De ceva timp am învățat că nu lucrurile din față ne înspăimântă cu adevărat, ci lucrurile pe care le lăsăm în urmă. Nu ceea ce vrei face diferența, ci alegerile care le faci și ți le asumi.


2 comentarii la “Mi-am dat demisia

  1. […] cum unii dintre voi știu mi-am dat demisia zilele trecute. Voi trece de la o firmă mare unde aveam echipă de IT, de testeri și oameni pe […]

  2. […] s-a schimbat mare lucru. Mi-am luat inima în dinți și mi-am dat demisia. Însă câți nu sunt sau au fost în situația mea? Vor să plece, dar n-o fac pentru că au deja […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.