Nu-mi mai place să ies în timpul săptămânii

De când m-am mutat din Observator ieșitul la bere a devenit problematic în sensul că nu mai cobor niște scări și pac niște baruri. Dau un telefon și pac niște prieteni dornici să-mpuște o bere.

farewell-party

Acum trebuie să iau taxi, să mă gândesc că nu pot bea foarte mult că mâine lucrez. Iar drumul înapoi în Mănăștur cu 6 beri la bord e plictisitor. Și din plictisit devin trist când aprind lumina în apartament și realizez că exact în momentul ăla de beție sunt singur. Și dacă sunt foarte beat și simt că nu sunt destul de patetic sun niște foste cu care m-am purtat ca ultimul cur și le închin ode de iubire. Apoi mă culc suflând greu sub povara propriei amețeli. Pe scurt, un sfert de zi se duce pe apa sâmbetei.

Având în vedere că 8 ore se duc pe lucru, chiar îmi permit ca ultimele ore din zi să fiu praf? Că tot vorbeam de straturile din viața noastră.

Exact înainte de a scrie acest articol am fost chemat la bere în Cin-Cin(hint: 2.5 lei berea). Mâine ar fi trebuit să mă îmbrac ciudat și să mă duc la Halloween party. Mă doare inima să refuz invitațiile astea, însă de acum încolo prefer ca în timpul săptămânii să fac ceva productiv. Atât cât mă lasă cheful si ochii. Că să mă fac tun și să mă îmbăt pentru o săptămână întreagă am eu vreme în week-end.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.