Omul ăsta mi-a dat speranțe

Unul din motivele care m-au pus pe gânduri să plec cândva de aici a fost că țara asta e plină de șmecheri. Te sufocă peste tot pe unde mergi. N-am nimic cu atitudinea nimănui, însă când cineva te deranjează la propriu fără să-i pese de nimeni din jur atunci am o problemă.

Când am fost la finanțe anul trecut să-mi fac PFA-ul și am dat peste o brontozaură șef pe nume Tololoi cu care nu m-am putut înțelege decât urlând, un amic mi-a spus: “Păi ce nu m-ai sunat că vorbeam cu tata că o cunoaște. Tu nu știi că asta-i țara șmecherilor și dacă nu cunoști pe cineva nu te bagă nimeni în seamă?”.

Nu, nu vreau să trăiesc în țara șmecherilor unde nu se poate rezolva o formalitate simplă fără să cunoști pe cineva. Apoi mai sunt și smecherii precum cel din video-ul de mai jos care se cred avocați și tratează polițiștii cu o aroganță ieșită din comun. Sunt mândru că sunt cetățean cu polițistul de mai jos. Cred că fiecare începând de la doamna ce vinde bilete în gară până la președinte ar trebui să-și facă treaba pentru care e plătit. Și polițistul ăsta nu-și primește banii degeaba:

via zoso.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.