Cum să-ți iei o plasmă și cuptor cu microunde

Că tot se apropie Black Friday, hai să vă zic o modalitate despre cum să-ți faci rost de o plasmă și cuptor cu microunde the hard way.

plasma-tv

Trei studenți din cămin se duc în club și combină 3 fete. După clubbing se duc la ele acasă. Unul din ei face amor nebun cu o tipesă. Mai târziu când fetele adorm cei 3 mușchetari pleacă, însă iau ca amintire cuptorul cu microunde și plasma fetelor. Știu, e scandalos. Te face să te întrebi tâmp cum căcat să faci așa ceva? Însă nu poți să nu acorzi merit originalității ideii.

Peste ani și ani bobocii vor veni la Cluj povestind despre chestia asta atât de nemaipomenită încât mulți vor crede că nu a fost adevărată. Însă e pe bune.

Vi-i imaginați pe tipii ăștia stând în oficiu făcând cartofi prăjiți și cochetând cu ideea de a avea plasmă și cuptor cu microunde în cămin? Apoi, pe unul din ei(probabil cel care a înscris) spunând:

– Gata, am găsit! Mergem în club, combinăm niște pizde, le ducem la ele în apartament, le-o tragem, apoi când adorm o să le luăm plasma și cuptorul cu microunde.

Apoi vi-i imaginați ieșind tiptil din casă, chinuindu-se să-și înăbușe râsul scoțând plasma și cuptorul cu microunde?

Sau pe tipe trezindu-se dimineața cu senzația că ceva nu e în regulă, că ceva lipsește? Dacă e ceva ce m-a făcut să mă amuz mai tare zilele astea decât povestea de față e probabil tipa care a ținut sau nu a ținut post. Pe care am ratat-o cred în zilele în care am avut Facebook-ul închis. Ce să și faci?


Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.