Jurnal de schimbare #3: Mă duc la sală

Mâine, așa cum le-am spus unor prieteni, am să mă înscriu la sală. Am fost deja să-mi cumpăr un echipament ca să cresc probabilitatea. Cum n-am mai fost niciodată, o să-mi iau un instructor personal de la Big Fitness pe 3 luni ca să mă învețe aparatele și să fiu sigur că mă țin de treabă.

Iar celor care mi-au spus că n-o să mă duc niciodată le las aceeași dedicație.

grasii


2 comentarii la “Jurnal de schimbare #3: Mă duc la sală

  1. Arpi says:

    Te felicit pt. initiativa! Sper ca, la fel ca si in cazul meu, decizia asta te va conduce catre mai multa disciplina si un stil de viata mai sanatoasa.
    Daca vrei sa investesti un pic de timp si in “arta” asta, iti recomand blogul lui Cristi (www.cristianmargarit.ro), articolele de pe http://www.getfit.ro si mai ales jurnalele personale de pe forum: http://forum.getfit.ro/forumdisplay.php?26-Jurnale-personale
    In orice caz, a “merge la sala” si a obtine niste rezultate tine tot timpul de 3 dimensiuni: alimentatie, odihna, “tras de fiare” – in ordinea asta, as zice eu. :) Desigur, ca si in orice alt domeniu, consecventa e cheia.

  2. ZuZu says:

    Mulțumesc mult pentru resurse Arpi. Îmi place ori de câte ori mă apuc de ceva să citesc pe îndelete să-mi formez o mini-cultură despre subiect, mai ales într-un domeniu în care o poți lua ușor pe căi greșite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.