Generația Lazy

Văzând reportajul ăsta am vrut să scriu un articol despre ce e în neregulă cu generația asta. S-o luăm de exemplu pe blonda care săraca își caută de lucru:

A găsit câteva oferte, dar le-a refuzat pentru că nu au meritat, după atâția ani de școală. Atâția ani de școală? Plm, toată lumea face în ziua de azi atâția ani de școală, nu ești cu nimic mai specială decât turmele de absolvenți care se inghesuie la ieșirile din facultăți. Faptul că alegi să stai cu părinții nu e o soluție. Pentru că timpul nu lucrează deloc în favoarea celor care aleg să nu muncească.

Vroiam să scriu mai multe, însă Tudor Galos le spune mai bine ca mine:

“Rezultatul a 25 de ani de prostire continuă? O generație de tineri care nu vor să muncească. Poate să încerce PRO TV-ul să le motiveze lenea cât vrea, adevărul este crunt – majoritatea tinerilor se complac în lene, în vise nerealiste, în pretenții nemotivate, iar TIMPUL TRECE. Părinții iresponsabili îi țin acasă alimentându-le percepția că acest lucru li se cuvine. Că pretențiile le sunt realiste dar mediul actual nu le permite îndeplinirea aspirațiilor, dar va trece maică criza.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.