De ce nu-l votez pe Iohannis

Vorbeam zilele trecute cu un prieten despre viitoarele alegeri și când l-am întrebat cu cine votează mi-a spus că el merge “pe mâna neamțului” referindu-se la Iohannis. Problema lui, nu mă interesează cine cu cine votează atâta timp cât n-o face cu viermele de Ponta.

image-2009-10-14-6278707-41-klaus-iohannis

Oricum, de ce nu votez cu Iohannis:

  • nu-mi spune nimic. Până acum n-a zis nici câr, nici mâr. Unii s-au legat de el că de ce nu are copii. Eu îs curios de ce nu are coaie să spună ce vrea să facă atunci când o să ajungă președinte. Veți spune că așa-s nemții, omul are bun-simț. Nu cred că România e pregătită pentru un președinte sobru. Nouă ne trebuie un bădăran ca Băsescu, un alt jucător, un om care știe ce vrea să facă. Să nu fim naivi, în politica centrală sunt niște hiene flămânde. În două luni îl mănâncă cu tot cu puf. Să ne amintim de Constantinescu, un alt președinte simțit, care spunea că l-a înfrânt sistemul.
  • ambalajul nu definește conținutul. Am impresia că multă lume îl votează pentru că e neamț. Ca și cum dacă te-ai născut neamț dai pe dinafară de eficacitate, seriozitate și exactitate.
  • e un habarnist. Vorbesc de omul care a spus că “scăderea salariilor bugetarilor cu 25 la sută va avea două efecte: nemulțumirea profundă a bugetarilor va fi primul și o diminuare substanțială a veniturilor la bugetul de stat va fi al doilea. Aceasta fiindcă toți bugetarii plătesc impozite la bugetul de stat și sunt o sursă sigură. ” Logic, nu? Hai să triplăm numărul de bugetari și economia duduie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.