Logică de legumă

Zilele trecute o tipă a postat pe unul din grupurile românilor din Berlin următorul status:

fb-group

I-am recomandat să mai citească articolul lui Zoso și poate citind comentariile s-ar gândi că există o mică probabilitate ca lucrurile să nu fie chiar așa cum povestește victima.

Trei chestii:

Infracțiuni sunt peste tot

Nici Germania nu e mai brează și poate uneori infractorii sunt mai demenți. Gen femeia asta care băga ace în carne la Lidl pentru că pitong. Sau asistenta care a ucis pacienți pentru că se plictisea. Sau nefutuții ăștia care au vrut să omoare mai mulți oameni într-un atentat. Așa că dacă pleci din România pentru că o tipă a luat-o în bot de la un taximetrist s-ar putea să ai o surpriză când ajungi în altă țară. Comentariile de genul daca sar fi intamplat asa ceva in Berlin era taximetristu deja in parnaie pt multi anii (sic) nu-mi arată decât o părere a unui om care trăiește în altă realitate.

Noi românii suntem în general niște miserupiști

TVR-ul a ajuns să fie curva oamenilor politici? Elevii încep școala fără abecedare? Parlamentarii modifică Codul Silvic ca să ajute mafia lemnului într-o țară și așa bătută de inundații? Nu contează, uite ce selfie mi-am tras în Vama Veche.

E ușor să ne batem joc de România la orice mic incident, dar nu recunoaștem că de fapt ne doare-n cur. Vrem ca problemele să le rezolve altcineva. Noi ne bem cafeaua la Starbucks, o ardem culeanu.

Tipa care a postat link-ul e inconștientă jegoasă

Ce contează dacă a primit reacții de genul Nu aruncați cu noroi în țara natală pentru un adevăr care e la mijloc. Ea insistă și a doua zi postează aceeași chestie pe alt grup cu români în Berlin cu același mesaj. Uitați fraților, România e de căcat și țin să spun asta pe toate grupurile de străini pentru că sunt o vacă cu cabină și doar-doar mai adunăm niște vizitatori pe site.

Oamenii de genul ăsta merită o plimbare cu taximetristul ăla idiot.

UPDATE (1-10-2014): Azi a postat din nou pe grupul românilor din Berlin către același site, cu tematică similară. Ce am crezut la început a fi inconștiență, e doar prostie și rea-voință. Să-ți fie rușine Mara David pentru că profiți de subiecte de toată jena, doar ca să aduci vizitatori pe un site.


2 comentarii la “Logică de legumă

  1. anadana says:

    F.B.-nota pt.articolul tau!(dar “vaca cu cabinaaa”?…:):)

  2. ZuZu says:

    @anadana :)) Ciudat, expresia am adaugat-o la cateva secunde dupa ce am publicat articolul. Poate n-a fost cea mai insiprata modificare de ultim moment :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.