Oameni triști

Acum vreo 2 săptămâni mă învârteam pe Reddit într-un week-end și mi-a atras atenția un post cu titlul “Who’s up for some clubbing?”. Bineînțeles, știind că m-așteaptă o seară de sâmbătă tipică, am zis să-i dau un mail tipului că-mi sacrific eu seara ca să merg cu el într-un club. Încă mai caut wingman-ul perfect, așa că de ce nu?

Ca un fost stalker ce sunt, am zis să-l caut pe Facebook după mail. Observ că-i arab. Am auzit eu că arabii îs mai disperați, dar nah, tipu’ avea 30 de ani, niște borcane ce-i dădeau o alură de om serios, plm, nici eu nu sunt mai breaz. Hai cu mailul.

Vă dați seama că eu deja mă pregăteam de club. Lustruit pantofii, călcat cămașa, îmi intram în ritm cum s-ar zice. Tacata, tacata și-mi răspunde tipul:

“Are you a man or a woman?”

Mă gândesc că poate o fi pe invers. Mă scutur de gândul ăsta și încerc să-i dau un răspuns bărbătesc și cât mai straight:

“Man. There are plenty of women there.”

Deja ascultam Pitbull. Cine mă cunoaște știe că atunci când ajung la Pitbull I’m ready to go. Și pe când ies din casă, primesc mail:

“I would rather go with a girl, maybe we get one night stand  ….. so sorry …”

face

Deci tipul ăsta la 30 de ani, întreabă pe Reddit cine vrea să iasă cu el în club, sperând ca cineva să-i răspundă, sperând ca acel cineva să fie o femeie, sperând ca acea femeie să și-o tragă cu el după. Că așa-s femeile, nebune după tipi de-ăștia.


1 comentariu la “Oameni triști

  1. Cristina says:

    Man, o fi crezut ca poate esti tu in cautare de barbati :P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.