Un 2015 frumos

Zilele trecute am fost la The Hobbit. Dezamăgitor ca celelalte părți. Mi-aș fi închipuit că ai putea face un film mai bun cu 5 armate și o elfă sexy.

Când am ieșit din sală, nu-mi mai găseam șapca. După 10 minute de căutat i-am spus lui R. că nu-s atât de fraier s-o arunc în coșul de gunoi. Se pare că sunt.

Termin anul la țanc. Sunt obosit. A fost un an plin, cu suișuri și coborâșuri. Încă îl mai analizez, dar dacă e să trag linie acum aș spune că sunt obișnuit cu rezultate mai bune. E drept, am cam luat-o de la zero și am încercat să sprintez pe o pantă prea abruptă. Prin septembrie lucrurile au început să se așeze.

Îmi doresc un an frumos, ăsta ar fi cuvântul. Câteva direcții:

O să șterg fără milă orice urmă de urât. Simt că am devenit mai negativist anul ăsta. Poate că am avut prea mult timp să mă gândesc la chestii, nu știu, dar la anul mi-ar plăcea să fie mai puțin urât și mai mult frumos.

N-o să mă mai concentrez pe jobul meu. Ar fi trebuit să fac asta de mai demult, dar venind în Berlin a trebuit să trag tare din nou. În 2015 vreau s-o las mai lejer și să-mi petrec altfel timpul liber.

La sfârșitul anului vreau să pot conversa în germană. Îmi place să învăț o limbă nouă. Oricât s-ar plânge unii că germana e urâtă și grea simt că aș putea să învăț destul de mult într-un an. Vedem :)

O să fac o pauză de tastatură 3 săptămâni. Vreau să-mi petrec concediul fără să stau cu ochii în monitor. De aceea o să-mi las laptopul în Berlin. Sper că n-o să termin prea devreme cartea lui Stephen King.

Până ne citim la anul, vă doresc tuturor sărbători fericite și călduroase și un an frumos :)

2 comentarii la “Un 2015 frumos

  1. innuenda says:

    Sărbători fericite, Zuzuleinen și un an de progres! Și de frumos! :)

  2. ZuZu says:

    Multumesc mult :) Un an frumos si tie iti doresc :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.