Blestemul lui Dorel

Mai țineți minte reclama cu Dorel? Niște muncitori jucau table și colegul lor, Dorel, băga de unul singur din greu cu târnăcopul. La un moment dat îl întreabă pe cel care pare a fi șeful de echipă.

– Dau bine nea’ Gogule?

– Dăi acolo că dai bine, spuse nea’ Gogu fără să-și ridice privirea.

În avântul său, Dorel dă de un cablu de rețea electrică și ajunge la spital. Colegii vin în vizită. După ce pleacă asistenta, colegii scot sticluța și încep să și-o bată de Dorel:

– Dorele, ia mai fă mă: “Cââhh”!

dorel

Luni, un elicopter SMURD se prăbuşeşte în Lacul Siutghiol, “în condiţii de vizibilitate bună şi cu un aparat nou, care tocmai ieşise din revizia tehnică de preluare de la CJ Constanţa” [sursa]

Operațiunea de salvare e de toată jena:

“Au venit foarte târziu, le-am specificat clar – La butoaie! – ei s-au dus la Cazinou. Când au ajuns aici au venit toţi cu mâinile în buzunare. Le-am spus şi eu şi doamna, care stă aici, veniţi cu barcă pneumatică că nu putem ajungem la ei. Pâna au dat la vâsle s-a şi întunecat”, declară un martor.” [sursa]

Uneori Incompetența face ghidușii și ne amuză. Regulat ne cere tribut: sânge proaspăt. Sânge nevinovat; nu al celor care joacă table, ci al celor care muncesc și încearcă să-și facă treaba pentru care sunt plătiți.

– Dorele, ia mai fă mă: “Cââhh”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.