Mai puțin pe Facebook, mai mult pe blog

Unul din motivele pentru care scriu tot mai rar e pentru că puținele idei pe care le am de-a lungul zilei se răsuflă pe Facebook sub forma unor posturi superficiale. N-am nimic împotriva unui canal alternativ de comunicare, însă Facebook e încă nesatisfăcător: arhivarea posturilor e proastă și un post nu ajunge pe wall-ul tuturor prietenilor mei.

Cu un blog, căutarea unor articole vechi e mult mai simplă, în plus am control asupra conținutului. De aceea încet-încet vreau să mă detașez de Facebook și să mă concentrez mai mult pe blog.

O altă satisfacție care vine la pachet e că pe blog intră doar persoanele interesate. În felul ăsta eu nu mai postez chestii irelevante pe Facebook și nici nu mă mai trezesc cu comentarii de la un Gog cu care s-a nimerit să lucrăm  odată împreună și crede că asta îi dă dreptul la o părere.

Pentru cei care vor să mă urmărească prin Facebook, am creat și o pagină de Facebook. Puteți da un Like dacă sunteți cititori activi ai acestui blog. N-am să dau niciun invite printre prietenii de pe Facebook, deși poate unii mă citesc, tocmai pentru a lăsa audiența să crească molcom și relevant.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.