M-am întors

În sfârșit m-am instalat în Cluj cu internet cu tot. Vroiam doar să dau un scurt semn de viață ca să spun că sunt bine și sănătos. Nu știu dacă blogul mai are cititori(m-aș uita pe Google Analytics, dar nu vreau să dau în depresie) însă e foarte probabil că o să încep să scriu din nou așa încet.

N-am mai scris din două motive: am fost destul de ocupat cu întorsul în România și am observat că sunt lucruri mai importante de făcut decât emis păreri mediocre pe internet.

Însă din când în când simt nevoia să mai scriu una alta, iar Facebook nu mai e un loc de împărtășit păreri pentru că a fost invadat de Dragnea, rezistenți și neamuri. Poate că asta voi face de acum încolo pe blog: scris păreri scurte pe subiecte din viața de zi cu zi.


2 comentarii la “M-am întors

  1. Scrie pe blog în loc de [insert.temporary.social.network.here] pentru că prea multe chestii bune se pierd acolo. Bine te-ai întors și succes!

  2. ZuZu says:

    @Claudiu Mulțumesc :) Da, are dreptate Marius, plus că audiența post-urilor de pe rețelele sociale e cam la mila algoritmilor din spatele server-ului. Și poate ai vrea să postezi unor oameni interesați de ceea ce scrii și nu neapărat cunoștințelor de zi cu zi care ți-au dat add.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.