Să revin din nou pe blog?

Un prieten bun mi-a amintit că am blog când mi-a spus că intră din când în când să vadă dacă am mai scris ceva. Se numește stalking Radule :)

Într-adevăr, de când n-am mai scris, chiar și interfața de la WordPress s-a schimbat. N-o s-o dau în scuze că n-am avut timp. Motivul principal a fost că am reușit să mai scad din ego-ul pe care îl aveam. Și în același timp mi-am dat seama că părerile mele despre orice subiect nu prea contează. Deci nu le-am mai scris.

Încercând acum să scriu, realizez cât de greu e s-o fac din nou. Mi-am pierdut din antrenament. Și n-aș vrea să-l pierd de tot. Că mă ajută să-mi descâlcesc gândurile și să le formulez într-o ordine logică.

Apoi din când în când mai am chef de rant-uri. Pe care n-aș vrea să le țin în mine sau să le share-uiesc pe Facebook. De aici s-ar putea să vină niște articole mai puțin folositoare pentru unii, dar igienice pentru corasonul meu.

Iar arareori voi avea câte un insight pe care aș vrea să-l împărtășesc și altora. Acestea ar putea fi articolele utile și altora.

Jucându-mă ieri Civilization IV mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit un hobby. Ce dacă sunt jocuri video? Hobby-urile nu trebuie să te facă neapărat mai productiv sau mai deștept. Trebuie doar să-ți producă o plăcere sănătoasă. Și musai să le acorzi atenție și timp. Altfel le pierzi. Iar blogging-ul e unul din hobby-urile mele.

Cine știe, poate pe viitor vor scrie mai des.


2 comentarii la “Să revin din nou pe blog?

  1. Claudiu says:

    Hai, hai că merge; succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.