Despre hoardele de pușcăriași eliberați de PSD

“Liberații condiționat erau nesupravegheați și înainte de legiferarea recursului compensatoriu. Și erau tot cu miile.”

de aici

O veste “bună” și una proastă:

Vestea bună e că nu s-a schimbat nimic în ultimul timp. Adică și înainte erau mii de eliberați condiționat. Și poate că n-ar trebui să sărim ca niște cloște pe Facebook că acum vine sfârșitul lumii spamând prietenii să semneze petiții.

Vestea proastă e că sfârșitul lumii vine de mai demult și problema e alta: statul eliberează pușcăriași, dar nu face nimic ca să-i integreze în societate. Și e cam nasol să eliberezi niște violatori și apoi să te întorci la ale tale.

later edit: a scris și Dorin pe tema asta


2 comentarii la “Despre hoardele de pușcăriași eliberați de PSD

  1. Claudiu says:

    De acord cu petițiile online, dar faptul că problema e mai veche n-o face mai puțin problemă. Ea e validă, iar lumea se oțărăște pe bună dreptate: statul nu are o strategie vizavi de pușcăriași, fie ei eliberați sau după gratii. Iar asta ne poate afecta pe fiecare dintre noi în cele mai nasoale modalități.

  2. ZuZu says:

    @Claudiu Complet de acord, dar lumea se oțărăște pe problema greșită. Că dacă s-ar abroga legea din 2017, dacă prin minune are cădea guvernul PSD-ALDE, lumea ar merge fericită la culcare fără să se rezolve problema eliberaților condiționați sau a condițiilor din pușcării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.