Chestia cu împlinirea

E că deși e accesibilă și posibilă, oamenii preferă să stea în bula lor de neîmplinire plângându-și de milă crezând că ei de fapt o caută, dar nu o găsesc.

Pentru că nu-i ușor. În primul rând trebuie să sapi și să-ți dai seama ce vrei cu adevărat. Și asta poate fi al naibii de greu dacă te-ai mințit toată viața.
Să-ți spui adevărul nu-i un lucru ușor. Mi-ar plăcea ca lumea să înțeleagă cât de greu e să spui adevărul, pentru că dacă are face-o, cred că ar depune mai mult efort să-l exerseze zi de zi.

Apoi, când îți dai seama ce vrei, va trebui să faci un efort. Poate va trebui să renunți la unele obiceiuri. Poate va trebui să renunți la anumiți oameni. Și mai ales la confortul neîmplinirii. N-ai sta într-un loc, dacă n-ar fi confortabil.

Asta e ceva ce nu vrem să recunoaștem: că locul în care suntem și din care pretindem că vrem să ieșim e destul de comfy așa. Iar când apare oportunitatea unei împliniri fie nu o recunoaștem pentru că încă nu știm ce vrem, fie nu facem efortul să ne-o însușim pentru că în mintea noastră împlinirea vine pe tavă.

1 comentariu la “Chestia cu împlinirea

  1. innuenda says:

    Asta cu împlinirea vine pe tavă ar trebui să fie titlul unei noi postări! Mi-a plăcut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.